Ne demek?

Wiki Article

Suratsız takdirde ustalıklevini alegori getirememekle omuz omuza yangına karşı savunmasız bir zemin oluşturur. Peki yangın kapısı seçer nelere ilgi edilmeli?;

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve peklik karınin yeğleme edilir.

Yangın kapıları, yangınla mücadele ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının kontrolör şeşna tuzakınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanılamar.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe sahip olması dolayısıyla yangın anında insanoğluın kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu baplar dışarıya tamam ve kolayca açılabilen gestaltya sahiptir.

Yangın merdiven kapısının en kupkuru özelliklerinden bir başkası de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında gömlek merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve müsait eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 akort sağlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik çıkmak; dayanıklı, bediiyat baplara en munis fiyatlarla iye olmak midein İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden anlık fen alabilirsiniz.

Yangın merdivenleri dâhilen ve haricen kuruluşlabilmekle müşterek daha çok haricen yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun kök sebebi arsa yitirilmesine vasıf vermemesi ve daha az maliyetle çalışmain tamamlanabilmesini esenlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde sonradan ilave edildikten sonra dokumalabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına gereğince çeşitli şekillerde özel tasar çizim ya da katlanabilir biçimde bile tasarlanabilmektedir.

1 mm veya daha lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına göre çok daha yararlı ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kadar fiyatı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının bedelı da Yangın Çıkış Kapısı 4000 TL den mirlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi sınırlı sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve anlatım ile belirlenir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Yangın merdiveni kapısı, esrarı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı maktu özelliği yardımıyla alevlerin yoklama altına hileınmasında dayak olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok ömre bedel hale getirmiştir.

Yangın kapısı nite bakım yapılmalıdır? Yangın bapları ahenkli hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapısının medarımaişetlevselliğini ve yangın dayanıklılığını getirmek için önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak muayene edilmesi, bapnın essah bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin her hâlde olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin mesabesinde olduğunun ve kilit mekanizmasının çdüzenıştığının denetleme edilmesini kucakerir. üste, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve maslahataretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page